Nieuws

Wil jij graag op de hoogte blijven van het reilen en zijlen van woonzorgcentrum de Zilverberg? Of ons maandelijks bewonersboekje ontvangen via mail? Dat kan! Schrijf je in via onderstaande knop.

De W van Werkkledij

In ons woonzorgcentrum draait alles om het thuisgevoel. Zolang iedereen - bewoners, familie en medewerkers - zich welkom voelen, is onze missie geslaagd. De W van Welkom blijft ook nu de rode draad in ons gloednieuwe hoofdstuk van dit verhaal: de uitwerking van onze nieuwe werkkledij.

Bedankt vrijwilligers!

Vorige maand vond de Week van de vrijwilliger plaats. Het ideale moment om ook via dit blogbericht nog eens het werk van onze vrijwilligers in de kijker te zetten.
Kom meer te weten over onze vrijwilligers, onze werking en over hoe je vrijwilliger kan worden bij ons.

Wij denken groen!

Een nieuw jaar, nieuwe plannen. Januari stond steevast in teken van goede voornemens. Het ideale moment voor ons om eens stil te staan bij onze duurzame voornemens om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Welke zaken rond duurzaamheid doen we op vandaag, en welke zaken ambiëren we nog voor de toekomst?

BBQ's

Het was weer zo ver...de BBQ's! Op 3 dagen tijd werden alle bewoners verwend met een BBQ. Met een glimlach van oor tot oor namen we plaats aan de tafels, omringd door familie en vrienden.

Het maatschappelijk belang van het Dienstencentrum in WZC De Zilverberg

Het dienstencentrum in ons woonzorgcentrum speelt een bijzondere rol in het veranderen van de perceptie van ouderen uit de buurt ten aanzien van het woonzorgcentrum. Meestal wordt een woonzorgcentrum vaak geassocieerd met ouderdom, beperkingen en verlies van autonomie. Maar dankzij het dienstencentrum hebben ouderen uit de buurt nu een positievere kijk op het woonzorgcentrum en ervaren ze het als een levendige en betrokken gemeenschap.

Paaseierenraap op woe 5 april

Kijk mee naar de warme momenten die we gisteren tijdens de paaseierenraap hebben meegemaakt. Onze bewoners, familieleden, buren en medewerkers keken met pretoogjes toe hoe wel meer dan 100 kindjes de paaseitjes zochten rond de Zilverberg.