Nieuws

Wil jij graag op de hoogte blijven van het reilen en zijlen van woonzorgcentrum de Zilverberg? Of ons maandelijks bewonersboekje ontvangen via mail? Dat kan! Schrijf je in via onderstaande knop.

(zorg)sectorcampagne Care-er

Wij mochten de afgelopen weken meewerken aan de nieuwe sectorcampagne van de Vlaamse overheid. Hoe trots zijn wij dat onze medewerkers mee mogen schitteren in die campagne!

Vergeet dementie, onthoud de mens.

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag, of breder genoemd, Wereld Dementie Dag. Jammer genoeg krijgen heel wat van de bewoners in ons woonzorgcentrum te maken met lichtere of zwaardere vormen van dementie. Op deze dag vragen we daarom extra aandacht voor deze hersenziekte.

Tuinhappening 2022: De Zilverstooringe

Naar jaarlijkse gewoonte gooien we tijdens de Tuinhappening onze deuren wagenwijd open en krijgt iedereen de gelegenheid om in een feestelijke stemming kennis te maken met ons woonzorgcentrum en dienstencentrum.

Vroegtijdige Zorgplanning: nu al nadenken over later

Stilstaan bij je levenseinde is niet makkelijk. Het lijkt nog een te-ver-van-mijn-bed-show, het is een taboe of men wil er gewoon nog niet aan denken. Àls er al mensen zijn die over hun wensen hebben nagedacht, dan worden die wensen meestal niet uitgesproken. Laat staan zwart op wit op papier gezet. Op tijd nadenken over je toekomst zorgt er echter voor dat je zeker bent dat jouw keuzes en wil worden gerespecteerd en gegarandeerd. Kom hier meer te weten over vroegtijdige zorgplanning.