Welkom in ons restaurant

Gezellig lunchen met een bewoner? ’s Middags lekker eten terwijl je even pauzeert van het wandelen of fietsen? In ons restaurant is iedereen welkom voor een lekkere, betaalbare dagschotel met verse producten. We serveren de lunch elke werkdag tussen 11.30 en 12.15 uur.

Reserveren

Reserveren is verplicht en kan tot de dag voor je langskomt via ons onthaal op het nummer 051 26 26 70

Grand Café

Ook in ons Grand Café ben je meer dan welkom. Een ploeg van enthousiaste vrijwilligers schotelt je hier met de glimlach voor wat je maar wil. We hebben een uitgebreide bier- en drankkaart en verwennen je ook met enkele kleine snacks.

Openingsuren

Weekdagen:                              

  • 10.00 u. – 12.00 u.
  • 12.45 u. – 18.00 u.

Weekends en schoolvakanties:        

  • 14.00 u. – 18.00 u.

Bekijk hieronder de drankkaart van ons Grand Café

prijslijst cafetaria

Maandmenu

Op zoek naar ons maandmenu? Dan vind je deze via de onderstaande knop.

Onze visie op voeding

In alle woonzorgcentra van Motena bereiden we de maaltijden vers in de keuken die ter plaatse is. Daarbij focussen we elke keer opnieuw op kwaliteit, variëteit en de beleving van de maaltijd.

Iedere bewoner krijgt gezonde, afwisselende en voldoende voeding, aangepast aan zijn of haar specifieke gezondheidstoestand. We serveren de maaltijden de living van de leefgroepen, maar bewoners kunnen ook eten op hun eigen kamer wanneer ze dat willen. Bij speciale gelegenheden (feestdagen, ...) trakteren we onze bewoners op uitgebreide menu’s die ook wij zelf in de keuken voor hen klaarmaken.