Over De Zilverberg

De Zilverberg is een woonzorgcentrum in Roeselare dat een warme, tweede thuis voorziet voor 118 bewoners. In kleine, intieme leegroepen leven ze er volgens het dagritme van thuis. Want je thuis voelen en het familiale leven verderzetten staan bij ons voorop. Verder zijn er in ons woonzorgcentrum ook 5 kamers beschikbaar voor een oriënterend kortverblijf. We richten ons zowel op fysiek zwaar zorgbehoevende senioren als mensen met dementie. Kom gerust eens langs om het allemaal zelf te ontdekken.

De W’s van Welkom

De W’s van Welkom

De woonzorgcentra van Motena hebben allemaal hun eigenheid, maar wel een gedeelde visie: de 4 W’s van Welkom. Deze vier pijlers laten zien wat wij als woonzorgcentrum belangrijk vinden. De welkom-gedachte is een gastvrije gedachte. Iedereen moet zich hier welkom voelen. Jij als bewoner, maar ook je vrienden en familie. Wat betekent dat in de praktijk? We lijsten het hieronder even op. 

De W van Warmte

De W van Warmte

Warme zorg is voor ons het allerbelangrijkste. Praten. Luisteren. Begrijpen wat jij nodig hebt. Om zo op basis van jouw behoeftes en noden de juiste oplossingen te zoeken. We zijn er voor je.

De W van Wandel gerust eens binnen

Een woonzorgcentrum is een open huis. Een plek om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden en familie te ontvangen. In contact te blijven staan met elkaar. Fysiek of digitaal. We werken elke dag aan nieuwe manieren om mensen welkom te heten. Wandel dus gerust eens binnen.

De W van Wens je verder nog iets?

De W van Wens je verder nog iets?

Mensen staan bij ons op de eerste plaats. En aangezien ieder mens anders is, moet onze aanpak daarop afgestemd zijn. We werken dus graag op maat van onze bewoners. En passen ons aan waar nodig. Jij beslist hoe je dag eruit ziet. Da’s voor ons niet meer dan normaal.

De W van Werksfeer

De W van Werksfeer

We zorgen niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze eigen mensen. Want als onze medewerkers een glimlach op hun gezicht hebben, dan profiteert iedereen daarvan. Ken je iemand die misschien bij ons wil werken? Stuur ze zeker naar onze vacaturepagina.

Duik in het Verleden: Zwemplezier voor onze bewoners

Deze maand gingen we voor het eerst zwemmen in het zwembad van WZC Hardoy in Ardooie. Het zwembad is er volledig aangepast aan de doelgroep ouderen; voorzien van een tillift, het water en de ruimte zijn er extra warm en er is voldoende omkleedruimte. Ontdek hoe Daniël het allemaal beleefde!

De W van Werkkledij

In ons woonzorgcentrum draait alles om het thuisgevoel. Zolang iedereen - bewoners, familie en medewerkers - zich welkom voelen, is onze missie geslaagd. De W van Welkom blijft ook nu de rode draad in ons gloednieuwe hoofdstuk van dit verhaal: de uitwerking van onze nieuwe werkkledij.