De tuinhappening 2024

Met veel plezier kondigen wij onze jaarlijkse Tuinhappening aan, die plaatsvindt op zondag 22 september 2024 in het gebouw en de tuinen van het Woonzorgcentrum De Zilverberg, Knokuilstraat 35 te Roeselare. Dit jaar staat de happening in het thema van Flower Power! Heel fleurig en vrolijk!

We zijn verheugd om opnieuw bezoekers te mogen ontvangen en hopen dat u in een volgende editie van uw krant, magazine, digitaal bord of radioprogramma hier aandacht aan wilt besteden.

Zoals ieder jaar gooien we tijdens de Tuinhappening onze deuren wagenwijd open. Iedereen krijgt de gelegenheid om in een feestelijke stemming kennis te maken met ons woonzorgcentrum en dienstencentrum. Vanaf 14:00 uur gaan we van start en de toegang is gratis.

Programma:

  • Live muziek: Geniet van een live optreden van de Combo BJO Band.
  • Lekkernijen: Smul van heerlijke snacks zoals BBQ-worst, frietjes, en meer.
  • Animatie: Voor de kinderen en creatievelingen zijn er activiteiten zoals ponyritjes, buttons maken, strandbloemen maken en een springkasteel.
  • Foto-wow-moment: Door middel van onze fotobooth kan je dit wow-momentje met de familie vereeuwigen
  • Kijkkamer:  Ontdek onze manier van kleinschalig genormaliseerd wonen en bezoek onze kijkkamer op het 1ste verdiep van WZC De Zilverberg
  • Ontdek het dienstencentrum JEUN: Maak kennis met ons dienstencentrum JEUN

Kortom, deze Tuinhappening is een ideaal moment voor alle levensgenieters en inwoners van Roeselare om op een sympathieke wijze kennis te maken met het Woonzorg- & dienstencentrum JEUN De Zilverberg. Wij bieden kleinschalig genormaliseerd wonen en oriënterend kortverblijf aan, wat betekent dat wij comfortabel wonen in een schitterende omgeving en warme zorg in kleine, intieme leefgroepen mogelijk maken. Tijdens deze opendeurdag kunt u ook een volledig ingerichte kamer bezichtigen en kennismaken met de uitgebreide waaier aan dienstencentrumactiviteiten.