Gratis infoavond - Palliatieve zorg

Ontdek "Palliatieve Zorg: Warme Zorg tot de Laatste Bladzijde" op onze gratis infoavond!

Wil je meer weten over algemene palliatieve zorg, de aanpak ervan in ons woonzorgcentrum, het belang van vroegtijdige zorgplanning en verschillende wilsbeschikkingen? Kom dan naar onze gratis infoavond, waar twee ervaren huisartsen je alles zullen uitleggen.

πŸ—“ Datum: woensdag 13 maart 2024 πŸ•’ Tijd:20u - 22u πŸ“ Locatie: Cafetaria van WZC De Zilverberg

Op deze informatieve avond bieden wij:

🌐 Algemene Palliatieve Zorg
Krijg inzichten en kennis over palliatieve zorg in het algemeen. Begrijp hoe deze warme zorg tot de laatste bladzijde een verschil kan maken in het leven van onze dierbaren.

🏠 Palliatieve Zorg in Ons Woonzorgcentrum
Leer meer over de specifieke aanpak van palliatieve zorg binnen ons woonzorgcentrum. Ontdek hoe we streven naar comfort en begrip voor onze bewoners.

πŸ“… Belang van Vroegtijdige Zorgplanning
Begrijp waarom vroegtijdige zorgplanning van belang is. Ontvang praktische tips en richtlijnen om samen met je naasten weloverwogen beslissingen te nemen.

πŸ–Š Verschillende Wilsbeschikkingen
rijg inzicht in de diverse wilsbeschikkingen en hoe ze kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Ontdek hoe deze documenten bijdragen aan een zorgzaam en respectvol einde.

πŸ‘©β€βš•οΈπŸ‘¨β€βš•οΈ Sprekers: Twee Ervaren Huisartsen: Dr Anne Desodt (LEIF-arts) en Dr Elise Uyttersprot (CRA)
Laat je informeren door deze twee deskundige huisartsen die hun kennis en ervaring zullen delen.Β 

Mis deze unieke kans niet om je te informeren en voor te bereiden op het gebied van palliatieve zorg. Samen streven we naar een warme en zorgzame omgeving voor iedereen.

Geen reservatie nodig.Β 

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze waardevolle avond vol inzichten en ondersteuning. Samen bouwen we aan een gemeenschap die palliatieve zorg hoog in het vaandel draagt.