BBQ's

Het was weer zo ver...de BBQ's! Op 3 dagen tijd werden alle bewoners verwend met een BBQ. Met een glimlach van oor tot oor namen we plaats aan de tafels, omringd door familie en vrienden. Er was een bruisende energie in de lucht terwijl families bijpraatten, herinneringen ophaalden en nieuwe momenten creëerden. De zomerse zonnestralen waren perfect bij deze gelegenheid. De keuken had een overvloed aan lekkernijen bereid, variërend van sappige hamburgers tot smakelijke groentespiesjes en heerlijke salades. De bewoners en hun families genoten van elke hap.

De barbecue kon niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van vele medewerkers. Een hartelijk woord van dank ging uit naar de toegewijde leefgroepbegeleiders, het keukenteam dat zich had uitgesloofd om de maaltijden voor te bereiden, de hardwerkende schoonmaakmedewerkers die ervoor zorgden dat alles er tiptop uitzag, de zorgmedewerkers die altijd klaarstonden voor onze bewoners, en natuurlijk de vrijwilligers die met open armen waren gekomen om te helpen bij dit feestelijke evenement.

De handen werden uit de mouwen gestoken, en samen creëerden we een dag vol warmte, liefde en gedeelde vreugde. De glimlachen op de gezichten van onze bewoners en hun families waren onbetaalbaar en vulden ons allen met trots en voldoening. Het was een moment om dankbaarheid uit te spreken voor de gemeenschap en de samenwerking die ons woonzorgcentrum tot een warme en levendige plek maakt.