Tuinhappening 2022: De Zilverstooringe

Naar jaarlijkse gewoonte gooien we tijdens de Tuinhappening onze deuren wagenwijd open en krijgt iedereen de gelegenheid om in een feestelijke stemming kennis te maken met ons woonzorgcentrum en dienstencentrum.

We voorzien een namiddag vol muziek, leuke activiteiten en bovenal veel sfeer en gezelligheid. Vanaf 14u00 gaan we van start. Je kan op het gemak rond wandelen en een bezoekje brengen aan onze kijkkamer. Ook in onze zomerbar kan je genieten van de groene omgeving met een cocktail of een streekbiertje in de hand. Je maakt de hele namiddag kans om The Thierry band te bewonderen met hun ludieke en ritmische liedjes.

Aan  de allerkleinsten werd er ook gedacht: een springkasteel, glittertatoo’s, stoepkrijt-kunst, een letterzoektocht en een pony rit. Vergeet ook niet proeven van de lekkere verse warme Luikse wafels, appeltaart of eerder van een ijsje. Daarna kan je je buikje vullen aan een van de smulkraampjes met (Vlaamse) frietjes of een lekkere braadworst.  

Tijdens het hele event van 14 uur tot 18 uur kan je je spierballen en werp-skills even testen bij de grote wedstrijd: “Crocs sjotten”. Een mooie prijs is voorzien voor de winnaars, het is dus zeker het proberen waard!

Kortom, deze Tuinhappening is voor alle levensgenieters en voor alle Roeselarenaars een ideaal moment om eens op een sympathieke wijze kennis te maken met het Woonzorg- & Dienstencentrum De Zilverberg, dat kleinschalig genormaliseerd wonen en oriënterend kortverblijf aanbiedt. Dit betekent comfortabel wonen in een schitterende omgeving en warme zorg in kleine intieme leefgroepen. Tijdens deze opendeurdag zal ook een kijkkamer te bezichtigen zijn. Geïnteresseerde senioren kunnen op die manier, naast kennismaken met een zeer uitgebreide waaier aan dienstencentrum-activiteiten, ook al eens zien hoe een volledig ingerichte kamer er uitziet.