U komt toch ook?!

5de Tuinhappening Woonzorg- & Dienstencentrum De Zilverberg – een jubileum-uitgave !
Met optreden van Garry Hagger, showcase van Flink en Fris, kamelenritjes, diverse kinderanimatie, …

Woonzorg- & Dienstencentrum (WZC & DC) De Zilverberg presenteert u de vijfde editie van de Tuinhappening op zondag 27 september 2015, vanaf 14u. De Tuinhappening is een jaarlijkse traditie waarbij wij onze deuren wagenwijd openzetten voor het publiek.
Dit jaar vieren wij ons 5-jarig bestaan, ons eerste lustrum ! Meteen is dit de rode draad doorheen het evenement !

Voor jong en oud – gratis inkom

Op zondag 27 september kunt u bij ons in een wervelend feest terecht voor een bruisende open-deur-dag met djembé-workshop, een ritje op een echte kameel, showcase Flink & Fris, wandelfanfare The Thierry Band en als top of the bill komt in de namiddag Garry Hagger langs voor een spetterend live-optreden !! Kortom, ambiance verzekerd!

Doorlopend kunt u ook genieten van kindergrime, een springkasteel, eendjes vissen, …  Jong en oud zijn van harte welkom om te proeven van een heerlijk ijsje, een lekker stukje taart, een zoete oliebol of suikerspin. Of wat dacht u van een pakje frieten of een braadworst in de latere namiddag?

Ook voor het iets oudere publiek ontbreekt het niet aan animatie. Zo zal ook het Dienstencentrum De Zilverberg zich aan een ruim publiek presenteren met hun uitgebreid aanbod. Het Woonzorgcentrum stelt van 14h30 tot 15h30 een modelkamer open voor het ruime publiek. Geïnteresseerde senioren kunnen op die manier al eens zien hoe een volledig ingerichte kamer eruit ziet

Doorlopend is er muzikale animatie tot in de vroege uurtjes. Een heerlijke manier om kennis te maken met enerzijds het Woonzorgcentrum De Zilverberg dat kleinschalig genormaliseerd wonen – comfortabel wonen in een schitterende omgeving en warme zorg in kleine intieme leefgroepen –  aanbiedt en anderzijds het Dienstencentrum De Zilverberg met zijn zeer uitgebreide waaier aan activiteiten en diensten.

Inschrijven hoeft niet, u bent van harte welkom vanaf 14u!

Downloaden (PDF, 306KB)