FOODTRUCK-festival

Op zondag 23 september 2018 zet Woonzorg- en Dienstencentrum De Zilverberg vanaf 14u00 de deuren weer wagenwijd open voor het brede publiek.

Wegens het grote succes vorig jaar besloten we het woonzorg -en dienstencentrum terug om te toveren in een foodtruck-festival. Nic’Os Pasta & Pizza, zoetigheid met Mama Mona, Libbrecht ijsjes, Remork croque-monsieurs, Sef’s Hamburgers & Beste frietjes zullen hun beste beentje voorzetten om voor de bezoekers een lekker hapje tevoorschijn te toveren. We hopen ook u te mogen ontmoeten op dit smakelijk evenement.

Naast de foodtrucks is er uiteraard mogelijkheid om aan de bars (zowel buiten als binnen) te genieten van een biertje, frisdrank of een koffietje met een stukje taart. Dit alles met de leuke ambiance gecreëerd door The Thierry Band, Les Figurettes Fénoménales & Koninklijke Steltenlopers Merchtem.  Ook de kleinsten werden niet vergeten : kindergrime, een springkasteel, eendjes vissen, ponyritjes, oude volksspelen bezorgen hen ongetwijfeld een onvergetelijke namiddag vol vertier.

Rond 18u sluit de animatie af, maar kunt u gerust nog wat blijven keuvelen.

 

Downloaden (PDF, 2.58MB)