slotshow Fata Morgana

Op dinsdag 30 augustus 2016 werd in de Zilverberg, samen met de zomervakantie het einde van de fata Morgana gevierd. Twee maanden lang werd er in de Zilverberg gewerkt aan de verschillende Fata Morgana opdrachten. De verschillende verdiepen streden tegen elkaar om zoveel mogelijk sterren te bemachtigen.

Op de slotshow, was het burgemeester Kris Declercq, die de sterren uitdeelde. Na heel wat tellen en rekenen, kwamen we de winnaar te weten. Het bleef spannend tot het eind. En eindigde uiteindelijk in een ex aequo tussen het gelijkvloers en het eerste verdiep. Beiden verdiepen faalden in dezelfde opdracht, nl. een reisvoorstelling, gegeven door een bewoner, waarbij de bewoner 5 foto’s moest hebben van zichzelf op die plaats.

Voor de overige 12 opdrachten, konden we rekenen op de steun van familieleden, kennissen, personeel en hulp van de bewoners voor het doen slagen van Fata Morgana. Daarnaast kregen we ook heel wat hulp via radio 2, Libelle, Sportline, de vrijwilligers, huisartsen en dit vooral voor het verzamelen van de postkaarten en badpakken/ bikini’s. Ook tal van bekende Vlamingen passeerden de revue en toverden een glimlach op het gezicht van menig bewoner (en personeelslid).

Een dikke dankjewel aan iedereen die op de één of andere manier meehielp om er een super vakantie activiteit van te maken.