Seniorenweek 3- 7 november 2014

De tijd is weer aan gebroken om onze senioren eens extra in de bloemetjes te zetten. Een ganse week gaat het ergo/ animatie team jullie van kop tot teen verwennen. Nog een beetje op de tanden bijten en de seniorenweek gaat van start op 3 november tot 7 november.

Deze week staat vol met leuke interessante activiteiten gepland.

De maandagmorgen worden jullie verwend met een heerlijk Ontbijtbuffet. In de namiddag kunnen jullie in Grand Café deelnemen aan de reuzenbingo waar je tal van mooie prijzen kan winnen

Op dinsdag komen de kleutertjes van de Zilverbergschool gezelschapsspelen met ons spelen.

De woensdag gaan jullie getrakteerd worden met een muzikaal
verrassingsoptreden. Dit gaat door in het Grand Café om 15.00

Op donderdag geeft het ergo- & animatieteam de fakkel door aan Annemie, die ons meeneemt op een culinaire wandeling doorheen Roeselare: Op de wandeling worden onze smaakpapillen geprikkeld met Roeselaarse lekkernijen. Dit gaat door in het Grand Café om 14u00.

Om uit te blazen van een drukke week laten we ons verwennen op vrijdag. In de voormiddag mogen we langs gaan bij de dames van het dienstencentrum, zij gaan onze voeten eens lekker verwennen.
Alsof dat nog niet genoeg is, worden we in de namiddag getrakteerd op een kennismaking met klankschalen die doorgaat in de polyvalente zaal. Dit is telkens in 2 sessies van 15 personen. 14.00-15.00u en van 15.00-16.00u.

er zijn geen afbeeldingen gevonden