FOODTRUCK-festival

Op zondag 23 september 2018 zet Woonzorg- en Dienstencentrum De Zilverberg vanaf 14u00 de deuren terug wagenwijd open voor het brede publiek.

De tuinhappening New Style vorig jaar werd gesmaakt! Daarom wordt het woonzorg -& dienstencentrum nogmaals omgetoverd in een foodtruck-festival. Beste Frietjes , Nic’Os Pasta & Pizza, Sef’s Hamburgers, zoetigheden van Mama Mona, Remork croque monsieurs, Libbrecht ijsjes zullen hun beste beentje voorzetten om voor de bezoekers een lekker hapje tevoorschijn te toveren. We hopen ook u te mogen ontmoeten op dit smakelijk evenement.

Naast de foodtrucks is er uiteraard mogelijkheid om aan de bars (zowel buiten als binnen) te genieten van een biertje, frisdrank of een koffietje met een stukje taart. Dit alles met de leuke ambiance gecreëerd door The Thierry Band, Les Figurettes Fénoménales & Koninklijke Steltenlopers Merchtem. Ook de allerkleinsten kunnen ongetwijfeld terug rekenen op een onvergetelijke namiddag vol vertier met kindergrime, een springkasteel, eendjes vissen, ponyritjes, oude volksspelen

Rond 18u sluit de animatie af, maar kunt u gerust nog wat blijven keuvelen.

 

Downloaden (PDF, 2.58MB)