Een zonovergoten tuinhappening !

 

Een zonovergoten terras en een honderdtal bezoekers. Lekker eten van de foodtrucks, een fris biertje, … Meer was er niet nodig om van de tuinhappening van De Zilverberg weer een geslaagde editie te maken. Heerlijke ambiance dankzij de wandelfanfare ‘The Thierry Band’. Foodtrucks die hun beste beentje voor zetten, met heerlijke croques uit het vuistje, pasta, pizza, frietjes, hamburgers en desserts om van te smullen.

Spelende en lachende kinderen op het springkasteel, blij met de prijs die ze kregen van het eendjes vissen. Andere kinderen liepen heen en weer met de herbruikbare bekers voor een gratis bonnetje.

“Het was goed, hoor, en zo veel volk dat er was!”, laat een buur ons weten. De sfeerbeelden kunnen op de tv’s in de livings of in de kamer afgespeeld worden op het fotokanaal, nummer 52.

Foto’s op de website zijn van inferieure kwaliteit. Is er een foto die je graag digitaal wenst om af te maken? Wend je tot het onthaal, bij Sandra of Delphine, 051 26 26 70, zilverberg@zbroeselare.be of rechtstreeks. Het onthaal is open : ma – vr  8:00-12:15 & 13:00-18:00 (uitgezonderd op vrijdag tot 17:00).