Ceulemans en Dielis biljarten voor het goede doel!

Op 6 september spelen niemand minder dan Raymond Ceulemans en Ludo Dielis, beiden meervoudig wereldkampioen, een benefietmatch voor het goede doel!

O6 september 2015 een benefietmatch georganiseerd in het Woonzorgcentrum “De Zilverberg”, knokuilstraat 35 te Roeselare. De demonstratie begint om 14u en duurt omstreeks tot 18u. Vanaf 13u15 gaan de deuren open.
Dat beide heren kunnen biljarten is reeds lang geweten, maar zelden zijn deze beroemdheden in onze buurt te bewonderen tijdens het biljarten, waar ze nog steeds top in zijn. Deze vedetten zullen een partij driebanden betwisten naar “The best of five” of 3 winnende sets naar 15 punten. Natuurlijk zal het kunststoten of artistiek biljart ook aan bod komen, beide heren zullen ongelooflijke stoten uit hun keu toveren, en dit met de nodige ambiance!
Toegang bedraagt slechts €5 en alle winst gaat integraal naar Victor en Babbeloe Roeselare! Toegangskaarten of steunkaarten zijn te verkrijgen aan het onthaal van Woonzorg-en Dienstencentrum De Zilverberg. 

Downloaden (PDF, 309KB)