“Al jaren geleden … “

Valentijn, je kunt die dag toch niet zomaar laten passeren? Akkoord, het moet niet alleen op 14 februari valentijn zijn, maar zo een beetje elke dag. Maar net op die dag mag het een beetje meer zijn. Daarom dat we dit dus niet zomaar voorbij lieten gaan en alle koppels uitnodigden om dit te vieren met een gezellige tête-à-tête. En of het gezellig was… 

Het was al jaren geleden dat Joris Vermeersch (bewoner van Avondrood) en Denise Bossuyt (bewoner van De Monding) samen Valentijn hebben gevierd. Joris en Denise zijn al bijna 58 jaar gehuwd. “Het was al jaren geleden dat wij nog eens samen Valentijn vierden!”, wist Joris te vertellen. “Ik heb er erg van genoten, het was zeer lekker!”, vulde Denise aan. “Het is alleen jammer dat hij geen das heeft aangedaan voor deze gelegenheid.”, zei Denise er ook nog bij. Maar voor Joris was dat een detail. Het voornaamste is dat de liefde zegeviert. 

Denise Pollet en Henri Tilleman (bewoner van De Bloesem) waren er ook bij. Ook zij hebben ervan genoten. “Mijn man was er van ontroerd.”, zei Denise.

Daar doen we het voor: voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners (en hun familie / partners).

“Of wij dat vroeger ook hebben gevierd? Helemaal niet! We wisten zelfs niet dat het bestond! Maar we hebben er erg van genoten!”, aldus Noël Dejonckheere, die in ons woonzorgcentrum verblijft, samen met Alida Vanacker in De Bloesem.