4de tuinhappening op zondag 28 september

eerste ontwerp tuinhappening circus

Op zondag 28 september 2014 vind de 4de tuinhappening plaats in het gebouw en de tuinen van het Woonzorgcentrum De Zilverberg, Knokuilstraat 35 te Roeselare. Naar jaarlijkse gewoonte gooien we tijdens de Tuinhappening onze deuren wagenwijd open en krijgt iedereen de gelegenheid om in een feestelijke stemming kennis te maken met ons woonzorgcentrum.

Vanaf 14u00 start het namiddagprogramma voor het brede publiek. Dit jaar krijgt WZC De Zilverberg het circus op bezoek.  Zo zorgen wij onder andere voor een ballonplooier, en een jongleur.
Ook aan de allerkleinsten werd gedacht : springkasteel, grime, ijsjes,…

 

Vergeet ook niet te proeven van de heerlijk zoete oliebollen en de smulkraampjes te bezoeken met Vlaamse frietjes. ‘s Avonds (vanaf 18u00) wordt nog muzikale avondanimatie voorzien, die ons verder in circussferen houdt tot in de late (of vroege ?) uurtjes.

 

In de lobby op de 2de verdieping is er tijdens de Tuinhappening in de namiddag tot 18h doorlopend Expo van het activiteiten- en workshop-aanbod van het dienstencentrum De Zilverberg.

 

Kortom, deze Tuinhappening is voor alle levensgenieters en voor alle Roeselarenaars een ideaal moment om eens op een sympathieke wijze kennis te maken met het woonzorg- & dienstencentrum De Zilverberg, dat kleinschalig genormaliseerd wonen en kortverblijf aanbiedt. Dit betekent comfortabel wonen in een schitterende omgeving en warme zorg in kleine intieme leefgroepen. Tijdens deze opendeurdag zal ook een kijkkamer te bezichtigen zijn. Geïnteresseerde senioren kunnen op die manier, naast kennismaken met een zeer uitgebreide waaier aan dienstencentrum-activiteiten, ook al eens zien hoe een volledig ingerichte kamer er uitziet.